golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 10-11-2020

HIEP, HIEP HOERA !!!

Vandaag willen we niemand minder dan Ben Visser in het zonnetje zetten. Ben is namelijk ons oudst actieve lid en blaast vandaag maar liefst 90 kaarsjes uit! Bovendien is hij volgende maand precies 25 jaar lid van onze vereniging. Met zijn altijd vrolijke en innemende lach is hij zachtjesaan bij veel van onze leden bekend. Ben golft ondertussen al 27 jaar. Tot zijn 85e jaar golfde hij twee of drie keer per week nog 18 holes. Nu speelt hij voornamelijk nog 9 holes op de dinsdagmorgen met zijn vaste golfmaatje en op de woensdagmorgen doet hij mee met de herensenioren. Ben maakt tegenwoordig dankbaar gebruik van een handicart en heeft zich tussen 2010 en 2014 actief ingezet voor de Handicart-commissie binnen onze vereniging. Ben is altijd al actief geweest: hij heeft gevoetbald, getennist, gekegeld, geschaatst en tot op late leeftijd zelfs nog geskied. Het fijne aan golf vindt hij dat het hem zoveel rust geeft en dat het ook nog op hogere leeftijd mogelijk is om een rondje te golfen en dan ook nog eens je eigen tempo te kunnen bepalen. Bovendien vindt hij het fijn om in beweging te blijven en buiten te zijn. Buiten het golfen om heeft hij nog een hobby, namelijk zijn twee hondjes die hem ook lekker in beweging houden. Ben woont samen met zijn vrouw en is heel blij dat ze weer uit quarantaine zijn, want ja: helaas waren zij ook getroffen door het Corona-virus. Helaas zit er een groot feest niet in dit jaar, maar dat wordt vast volgend jaar ingehaald. Ben, gefeliciteerd met deze prachtige leeftijd en vanuit het bestuur wensen wij jou een geweldige dag toe en voor de toekomst nog heel veel golfplezier!

 


ALGEMENE LEDENVERGADERING

De Algemene Ledenvergadering die gepland staat voor 30 november 2020 zal helaas niet doorgaan op de gebruikelijke wijze. Alle stukken/documenten zullen vanaf 30 november te zien zijn op onze website (na inloggen). Indien u vragen en/of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze stukken, kunt u mailen naar secretariaat@gcmerwelanden.nl . Voor half december zullen wij dan alle vragen met antwoorden publiceren op onze website.
Binnenkort ontvangt u per e-mail de agenda, zodat u alvast kunt kijken welke onderwerpen aan bod komen. Indien u iets behandeld of besproken wilt hebben tijdens deze ALV, horen wij dit graag van u per e-mail. Wij zullen dan uw e-mail als ingekomen stuk behandelen.

 

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter
 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl