golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 28-07-2020

CORONA
 

Beste Leden,

 

We zijn inmiddels weer enige tijd aan het golfen met de corona regels. Helaas hebben we vernomen dat 1 van onze leden Corona heeft opgelopen.

De desbetreffende commissie heeft het goed opgepakt zodat er afspraken en maatregelen genomen zijn met een ieder die mogelijk contact gehad heeft.

Laat dit voor ons allemaal een waarschuwing zijn dat we nog niet van Corona af zijn.

Dus let op de 1,5 meter en de andere corona regels tijdens het golfen en voor en na de ronde.

Kom niet naar de golfclub bij klachten en meld het als u klachten heeft zodat er actie ondernomen kan worden. Ook adviseren wij u om, indien u samen in een buggy zit en niet uit hetzelfde huishouden komt, mondkapjes te dragen. Dit doet u niet alleen voor uzelf maar ook voor medeleden.

 

Dank namens het bestuur.


ALV 8 JUNI 2020

De vragen en antwoorden met betrekking tot de Algemene Ledenvergadering die op 8 juni 2020 gehouden zou worden, staan vermeld op de website onder het kopje Leden-Bestuursmededelingen- ALV 2020. Ook zijn hier de vragen beantwoord die tijdens de najaars-ALV van 2019 zijn gesteld.


HANDICART GEBRUIK

 

Wij hebben de onderstaande brief van onze clubconsul Sjaak van Herwijnen ontvangen. Graag uw aandacht hiervoor.

Het moet toch niet gekker worden!!

Beste Merwelanders,

Wat waren wij blij dat we weer mochten gaan golfen en wat hebben wij prachtige, nieuwe buggy`s. Helaas moest ik laatst constateren dat iemand de plek waar de golfballen kunnen liggen gebruikt als asbak! Hoe gek kun je het maken!

En nu, op 18 juli de melding dat in buggy nummer 2  een brandgat in het zitkussen is aangetroffen. Het kan toch niet waar zijn dat de veroorzaker hier van niets gemerkt zou hebben en ik vraag dan ook met klem aan de veroorzaker om zich bij mij te melden.

Het is toch niet te verteren dat iemand de club opzadelt met een boete van 100 euro!!

Kom wees een vent en meld je bij mij en wij regelen het.

Naar aanleiding van bovenstaande stel ik aan het bestuur voor om met ingang van heden het roken in de buggy`s te verbieden.

Ik hou jullie op de hoogte en wens een ieder veel golfplezier.
 

Met vriendelijke groet,
Sjaak van Herwijnen, clubconsul Handicart-stichting( 06-53819926)

U zult begrijpen dat het voor ons als Bestuur lastig is om het roken in buggy’s te verbieden, omdat de handhaving hiervan moeilijk te controleren is. Wel verzoeken wij u ten zeerste om het roken in de buggy’s te beperken en de buggy’s netjes achter laten en te behandelen zoals u uw eigen auto ook het liefst behandelt.

 

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Op 19 september is de baan de gehele dag gereserveerd voor de NGF Najaarserie – Jeugd.
Wij zoeken vrijwilligers voor deze dag. Indien u een handje mee wilt helpen, kunt u contact opnemen met Roel Brand via roel.brand@outlook.com .


VAKANTIE SECRETARIAAT

Vanwege vakantie is het secretariaat gesloten van vrijdag 31 juli 2020 tot en met zondag 23 augustus 2020. Vanaf 24 augustus 2020 zullen wij uw e-mail behandelen.
Voor dringende gevallen kunt u contact opnemen met de secretaris van Golfclub De Merwelanden: secretaris@gcmerwelanden.nl .

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl