golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 02-07-2020

Beste golfer,

 

We kunnen nu alweer een aantal weken golfen en soms lijkt alles weer als vanouds, we kunnen weer wedstrijden spelen en daarna een drankje doen op het terras.
Toch zijn er nog steeds die maatregelen van het RIVM en aan de hand daarvan is er weer een nieuw sportprotocol opgesteld met daarin ook de versoepelingen. Dit protocol kunt u lezen via deze link: https://www.ngf.nl/-/media/pdfs/corona/protocol-golf-horeca-01072020-v51.docx?rev=209326393 .

 

Vanaf 1 juli mogen er weer twee mensen in de handicart, het gebruik van mondkapjes wordt hierbij wel aanbevolen.

Wat betreft het betalen van het inschrijfgeld voor de wedstrijden: vanaf nu kan dit weer gewoon contant (bij voorkeur gepast)  aan de wedstrijdtafel, dus dit hoeft niet meer aan de bar.

 

Op 8 juni zijn de stukken voor de ALV op de website geplaatst. Aan de hand hiervan hebben wij wat vragen ontvangen. Deze vragen met de antwoorden zullen zo spoedig mogelijk na 15 juli op de website gepubliceerd worden, zoals wij ook al op de website hebben aangegeven.

 

Met vriendelijke groet,

Namens uw Bestuur


Coert Busio
Voorzitter

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl