golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Bestuur

Verstuurd op 19-06-2019

Bestuur

De GC De Merwelanden en de Stichting Handicart.

Onze vereniging beheert inmiddels 13 handicarts ,waar de Merwelanders dagelijks gebruik van maken. De inkomsten zijn niet toereikend om dit allemaal in stand te houden.

Dit is de reden dat er jaarlijks een benefietwedstrijd wordt gehouden op de golfbanen waar deze handicarts rijden. Er wordt een voorronde georganiseerd, met daarna een finale met alle voorronde winnaars.

Deze Handicart voorronde Greensome Stableford wedstrijd wordt georganiseerd op zondag 30 juni om 12.00 uur in de vorm van een shotgun wedstrijd. Het inschrijfgeld van ( minimaal ) Euro 10,= komt geheel ten bate van de Stichting Handicart.

U kunt zich inschrijven via  https://merwelanden.prowaregolf.nl  of e-mail van Han Hofstede  hanhofstede515@online.nl

Wij hopen u allen te mogen begroeten op zondag 30 juni vanaf 11.00 uur.

Avondvierdaagse

Dit seizoen is het de eerste keer, dat de wedstrijdcommissie een Avondvierdaagse heeft opgenomen in de wedstrijdkalender.

U heeft het kunnen lezen in de nieuwsbrief. Op 4 opeenvolgende avonden, te weten 3, 4, 5 en 6 juni, 9 holes stableford spelen, 1ste en 3de ronde hole 1 t/m 9, 2de en 4de ronde hole 10 t/m 18. Eerste starttijd 18:00u.

Als we uitsluitend afgaan op het aantal deelnemers, zouden we niet kunnen spreken van een succes.
Maar…. . De spelers, die wel hebben deelgenomen aan deze “happening”, hebben dat met zo veel plezier gedaan, dat ik het niet anders dan goed geslaagd kan vinden.

Na iedere ronde was er een hapje. Even gezellig wat napraten. De sfeer was uitstekend.
Iedereen kreeg de fel begeerde Avondvierdaagse penning omgehangen bij binnenkomst op de 19de hole. En dat was een wel verdiende beloning.

U wilt vast ook wel weten wie de besten waren. Dat ga ik u dan nu vertellen.
Op de 3de plaats Hanny Stoffer met 17+16+20+11=64 punten. Petra Busio eindigde als tweede met 12+19+15+19=65 punten.

Wie is dan wel onze nummer 1? Dat is Paul van Kammen met 19+12+17+22=70 punten. Hij heeft echt overtuigend gewonnen met een verschil van 5 punten op nummer 2.

In de “wandelgangen” heb ik van een enkeling gehoord, dat hij/zij niet meegedaan had, omdat hij/zij op één van die 4 avonden niet in staat was mee te doen. En dus niet een prijs kon winnen. Dat vind ik dan jammer. Je berooft jezelf van een leuke ervaring.

Misschien is het dan wel een goed idee te spieken bij de Regenboogwedstrijden. Daar wordt gekeken naar de beste 3 rondes om vast te stellen wie de overall winnaar is.

Suggesties van u, onze leden, zijn welkom. Alleen door samen te werken kunnen we ons clubleven laten bloeien.
Laten we in ieder geval afspreken dat u erbij zult zijn als we volgend seizoen de Avondvierdaagse weer spelen.
Van de aflevering van dit jaar staan wat foto’s op de site. Dan kunt u zelf zien dat het een superleuk gebeuren is.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl