golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Tekst jeugd

Beste golfers/golfsters en golfertjes of toekomstige golfertjes,

Hartelijk welkom op het Jeugdgedeelte van de GC de Merwelanden website.

Met dit gedeelte willen wij iedereen actief betrekken met alles wat met golf te maken heeft binnen onze golfclub. Dit gedeelte is geheel toegespitst op de jeugd. Hier kun je alles wat met jeugd te maken heeft vinden. Van lidmaatschap tot groepslesssen, baanpermissie, golfvaardigheidbewijs, competitie, jeugdclubkampioenschappen, wedstrijden, foto's en veel meer. Heb je zelf leuke berichten of foto's stuur deze dan op naar de Jeugdcommissie . Wil je de jeugdcommissie steunen dan kun je natuurlijk ook contact opnemen, we stellen alle hulp op prijs.
 
Ook als je nog niet golft vinden we het fijn dat je op dit gedeelte terecht bent gekomen op zoek naar informatie. Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons op de golfclub en op golfbaan Crayestein in Dordrecht.
 
Lijkt het je leuk om lid te worden van onze club? Neem dan ook een kijkje op de andere pagina's van onze website. En natuurlijk ben je van harte welkom als je een keer langs wilt komen. Wil je graag iemand spreken voor enige toelichting neem dan contact op met een van onze jeugdcommissieleden.
 
Wij wensen jullie heel sportief, gezellig en succesvol golfseizoen toe!
 
 
 
 

 

 logo
Tekst en bestanden

Het inschrijven voor jeugdwedstrijden kan op twee manieren. Je kunt een mail sturen naar secretariaat@gcmerwelanden.nl maar je kunt je ook inschrijven via Proware.

Hieronder treffen jullie een handleiding aan voor het inloggen in Proware in het inschrijven op wedstrijden.

Via Proware kun je je naar de jeugdwedstrijden die door de jeugdcomissie georganiseerd worden ook inschrijven op andere wedstrijden georganiseerd door de vereniging.
De inlogcode kun je aanvragen bij het secretariaat.

Veel (golf)plezier.

 

 

De jeugdcommissie.

 logo

Nieuwsbrief 2024.3 - Golf & Study in de VS

Verstuurd op 11-05-2024

AANKONDIGING INFORMATIE JEUGD 15-21 JAAR 

Gratis webinar Golf & Studie in de VS door UStudy Sports

Golf je op nationaal of regionaal niveau? Nieuwsgierig naar studie op een high school, college of universiteit in de VS?

Grote kans dat jij een sportbeurs of andere beurs kan krijgen om je golf, studie en verblijf te betalen. UStudy heeft al meerdere golfers (m/v) geplaatst op alle niveau’s en overal in de VS.

WIE: golfers (meiden en jongens) 15-21 jaar & hun ouders (VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO & WO)
WANNEER: 27 mei 2024 van 20:00-21:30 uur
AANMELDEN:
https://buff.ly/49XZLgv  

Er zijn vele mogelijkheden:

  • Amerikaanse high school of IB-diploma
  • Bachelor en/of masterdiploma
  • Gap year of semester
  • Minor als HBO of WO student

Je krijgt informatie over:

  • Het Amerikaanse onderwijssysteem & de verschillende golfcompetities
  • Verschillende routes afhankelijk van het doel
  • Schoolkeuze, toelatingstesten, aanmeldingsprocedure
  • Financieringsmogelijkheden

Vroege oriëntatie is essentieel want het vinden van het juiste golfteam en desgewenst beurs alsook de aanmeldingsprocedure bij een goede Amerikaanse school neemt veel tijd in beslag en moet al vroeg worden gestart.

Sprekers:
Marina Meijer is oprichter en studieadviseur bij UStudy Sports en heeft al meer dan 18 jaar ervaring met het plaatsen van jongeren op onderwijsinstellingen in de VS. Zij adviseerde en plaatste al meerdere golfers op high schools, colleges en universiteiten in de VS.

Bas Vermeulen behaalde zijn bachelor aan Saint Leo University in Florida, een NCAA Divisie II universiteit. Hij deelt wat de combinatie golf met studie in Amerika hem heeft gebracht en geeft je tips & trucs

Word lid van onze Facebook UStudy Sports pagina. Meer informatie over golf en studie in de VS vind je op onze golfpagina op de UStudy Sports website.

Tot 27 mei!

Voor vragen kun je me mailen of bellen.

Met sportieve groet,

Mariette Orlandini

Events coördinator UStudy

 

T: +31 6 2509 3185

Email: mariette@ustudy.world

 logo

Terug

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl