golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Tekst jeugd

Beste golfers/golfsters en golfertjes of toekomstige golfertjes,

Hartelijk welkom op het Jeugdgedeelte van de GC de Merwelanden website.

Met dit gedeelte willen wij iedereen actief betrekken met alles wat met golf te maken heeft binnen onze golfclub. Dit gedeelte is geheel toegespitst op de jeugd. Hier kun je alles wat met jeugd te maken heeft vinden. Van lidmaatschap tot groepslesssen, baanpermissie, golfvaardigheidbewijs, competitie, jeugdclubkampioenschappen, wedstrijden, foto's en veel meer. Heb je zelf leuke berichten of foto's stuur deze dan op naar de Jeugdcommissie . Wil je de jeugdcommissie steunen dan kun je natuurlijk ook contact opnemen, we stellen alle hulp op prijs.
 
Ook als je nog niet golft vinden we het fijn dat je op dit gedeelte terecht bent gekomen op zoek naar informatie. Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons op de golfclub en op golfbaan Crayestein in Dordrecht.
 
Lijkt het je leuk om lid te worden van onze club? Neem dan ook een kijkje op de andere pagina's van onze website. En natuurlijk ben je van harte welkom als je een keer langs wilt komen. Wil je graag iemand spreken voor enige toelichting neem dan contact op met een van onze jeugdcommissieleden.
 
Wij wensen jullie heel sportief, gezellig en succesvol golfseizoen toe!
 
 
 
 

 

 logo
Tekst en bestanden

Het inschrijven voor jeugdwedstrijden kan op twee manieren. Je kunt een mail sturen naar secretariaat@gcmerwelanden.nl maar je kunt je ook inschrijven via Proware.

Hieronder treffen jullie een handleiding aan voor het inloggen in Proware in het inschrijven op wedstrijden.

Via Proware kun je je naar de jeugdwedstrijden die door de jeugdcomissie georganiseerd worden ook inschrijven op andere wedstrijden georganiseerd door de vereniging.
De inlogcode kun je aanvragen bij het secretariaat.

Veel (golf)plezier.

 

 

De jeugdcommissie.

 logo

Nieuwsbrief 2024.01 - Jeugdcommissie GC Merwelanden

Verstuurd op 04-05-2024

Jeugdlessen GC Merwelanden

Eind maart zijn op woensdag en vrijdag de jeugdlessen weer gestart. In totaal wordt door 18 jeugdleden tussen 8 en 19 jaar de techniek van het golfen beetje bij beetje onder de loep genomen onder leiding van Cees van den Berg.

Tijdens een bezoekje aan de lessen op woensdag en vrijdag heb ik kennis gemaakt met Cees en de jeugd, zo leuk om te zien dat jonge mensen enthousiast met het golfspel bezig zijn.

Want dat is belangrijk, dat het golfen leuk is en je met elkaar plezier hebt.

 

 

  

Op de puttinggreen wordt naast de techniek natuurlijk ook een soort wedstrijdje gehouden, wie haalt de meeste punten. Dat wil zeggen, wie heeft de minste puts nodig om in de hole te komen. Iets wat we allemaal herkennen, wie wil nou niet een ster zijn in het putten van de bal.

 

 

 

Het is nu vakantie maar half mei gaan de lessen weer van start.

Ineke Willemse  (Voorzitter jeugdcommissie)   

 logo

Terug

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl