BESTUUR

Verstuurd: 04-12-2017 om 13:11:10 uur

SUPERGOLF in 2018.

U kunt als lid van GC De Merwelanden  met een jaarkaart2018 voor een meerprijs van Euro 150,00 op de 4 aangesloten banen maximaal 8 x per baan spelen zonder extra kosten.

Dus u krijgt 32 greenfees voor Euro 150,00.

De aangesloten banen zijn : De Hooge Rotterdamsche, Liemeer, Zeegersloot  en  Leeuwenberg.

Het Supergolf  seizoen begint al op 1 februari 2018 en loopt tot 31januari 2019.  Inschrijven kan tot 8 januari 2018.

Je kunt inschrijven en eventueel meer informatie krijgen  via de Crayestein website  http://www.crayesteingolf.nl/supergolf

Supergolf is exclusief voor leden van onze golfclub met een jaarkaart, de praktische  uitvoering wordt verzorgd door Crayestein.

 

HANDICARTS.

Wij hebben u pas gemeld dat er weer 2 nieuwe handicarts zijn geleverd. Er wordt door onze leden erg veel gebruik gemaakt van deze carts.

Willen allen er via deze nieuwsbrief nog eens op wijzen  dat het de bedoeling  is dat deze handicarts na een rondje golf weer in ordelijke staat worden ingeleverd.

Dit lijkt een normale  zaak, maar jammer genoeg gebeurd dit niet altijd.

Vragen daarom al onze gebruikers om een gebruikte handicart weer netjes in te leveren.  De bananenschillen, lege plastic zakken en flesjes in de afvalbak , en de vloer even schoon blazen aub.

Wanneer  er een golfrondje met de handicart wordt gereden, dan ook graag de slagbomen ,die u onderweg tegen komt na het passeren weer sluiten.

Wij danken een ieder voor zijn medewerking.

ga terug

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag