BESTUUR

Verstuurd: 07-06-2017 om 13:07:59 uur

Promotiewedstrijd Heren1

Op 21 mei speelden de heren van de Merwelanden hun promotiewedstrijd op de Drentsche G&CC. Middels het voorspelen op de dag ervoor werd de baan goed verkend voor de wedstrijd tegen GC ’t Sybrook.

De captain besliste op zondag dat gezien de ‘’winning mood’’ in de afgelopen competitiewedstrijden het team ongewijzigd zal spelen. Jordy en Harmen voorop, hierna Rik en Jeroen en als toetje Bart en Kevin. Deze foursomes werden allemaal met ruime cijfers gewonnen. Tussenstand 6-0.

Na de voortreffelijke lunch begonnen de een-tegen-een partijen. Harmen won deze partij met 3/1, Jordy met 2up, Jeroen ging ten onder met 7/6, Bart volgde ook met verlies 4/2, good steady Rik won met 4/2 en Kevin won met een ruime 3/1 van zijn tegenstander.

Einduitslag een glorieuze overwinning  met 14-4. Hoofdklasse 2018 is een feit!

Dank aan iedereen voor zijn/haar interesse in het verloop van onze competitie. Ontelbaar veel reacties en succesberichtjes hebben ons team gesterkt. Dank aan de club voor de bijdrage in onze ontwikkeling. Dank aan trainer Henk Kuijsters en alle sponsoren, maar vooral aan mijn teamgenoten: Harmen heeft voor het eerst het warme Merwelanden gevoel mogen ervaren, Rik heeft zich direct onsterfelijk gemaakt met een clean sheet. Jordy was wederom steady, Kevin Blom onmisbaar op de laatste single en Bart wordt alleen maar beter.

vlnr: boven: Rik Maaskant, Jordy Kuijsters, Kevin Blom, Harmen Hubert, onder: Bart van Slooten, Jeroen den Dubbelden

 

Huldiging van de Kampioenen.

Nu ook de laatste promotie wedstrijd is gespeeld, en alle resultaten van de competitie binnen zijn,  kan een ieder alvast  zondag 16 juli reserveren in zijn agenda.

Dan hebben wij ter afsluiting van de clubweek een wedstrijd in Texas Scramble vorm, waarna  na deze wedstrijd , tijdens de BBQ de spelers, die dit jaar tijdens de NGF competitie kampioen zijn geworden, zullen worden gehuldigd.

Tot dan.

 

Informatie grond en grondwater onderzoek Chemours N.V.

Gemeten PFOA gehalten in grond ruim onder nieuwe risicogrenswaarden.

Het RIVM heeft in opdracht van de Gemeente Dordrecht op basis van de nieuwste inzichten risicogrenswaarde voor perfluoroctaanzuur ( PFOA) in grond en grondwater afgeleid.

De gemeente kan hiermede bepalen of de kwaliteit van de grond en het grondwater een risico vormt voor mens en milieu, en of maatregelen nodig zijn. Dat is in de omgeving van Chemours niet het geval.

Geinteresseerd in de gehele publicatie van 23 mei 2017 ??

KLIK op :
https://www.zuid-holland.nl/kaart/nieuws/@17350/pfoa-chemours/

ga terug

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag