BESTUUR

Verstuurd: 11-10-2016 om 11:46:17 uur

In memoriam - Paul Opstal

Veel Merwelanders hebben Paul in het verleden regelmatig op de oefenfaciliteiten van Crayestein kunnen zien als hij bezig was zijn golfspel te verbeteren. Met velen van u heeft hij de baan gelopen tijdens wedstrijden of zomaar voor de gezelligheid. Paul was een gepassioneerde golfspeler die veel tijd stak in zijn geliefde sport. Regelmatig samen met zijn vrouw Carolien en zondagmorgens met zijn golfvrienden “De Gozers”. Hij liep ook vaak na het werk nog even negen holes.
Ikzelf heb vaak met Paul op Crayestein en andere banen gespeeld waarbij hij, indien mogelijk, een qualifying kaart liep omdat hij zijn Hcp wilde waarmaken en/of verbeteren.
Naast golfer was Paul een fervent catamaran zeiler en bovengemiddeld snowboarder en heeft in het verleden aan motorraces meegedaan en de duiksport bedreven, wat zijn voorliefde voor spectaculaire sporten onderstreept.
Helaas heeft hij de strijd met zijn ziekte verloren en zijn laatste wedstrijd gespeeld.
Tijdens een bijzondere dienst, waarbij familie, vrienden, collega’s en bekenden afscheid hebben genomen van Paul, werd nog eens benadrukt dat hij blijft voortbestaan in onze herinneringen.

Hans Scheers

ga terug

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag