BESTUUR

Verstuurd: 04-10-2016 om 14:24:41 uur

DE  Golf-app nu ook voor de Merwelanders beschikbaar.

Met de gratis app GOLF.NL speel je een digitale scorekaart en wordt jouw handicap direct aangepast. Deze app registreert je qualifying ronden, houd alle golfprestaties bij, en je deelt ze met vrienden.
De Golf.nl app is in de appstores te downloaden voor IOS ( Apple ) en Android smartphones, en kan worden gebruikt door iedereen , die bij de NGF is geregistreerd.
Het registreren van qualifying rondes en bijhouden van golfprestaties wordt zo wel heel eenvoudig. De functies  van de Golf.nl app zijn in te delen in “Golfen “- “Vrienden “- en -“ Mijn Spel “-.

Hieronder vindt u de benodigde inlog informatie:

Gebruikersnaam secretariaat@gcmerwelanden.nl
Wachtwoord 63rht7b4

Een account aanmaken doe je zo :
1.    Download de app GOLF.NL en open de applicatie.
2.    Selecteer “Account aanmaken” in het beginscherm
3.    Voer je NGF nummer in , staat op de voorkant van je NGF pas
4.    Voer je barcodenummer in, staat op de achterkant van NGF pas
5.    Voer het e-mailadres in, waarmee je wilt inloggen en klik op “Verder”.
6.    Kies een wachtwoord en klik op “Verder”.   

Met de app wordt het spelen en inleveren van een qualifying ronde veel makkelijker.

  • Als je op een golfclub aankomt, herkent de app de baan en wordt gevraagd of je een ronde van 9 of 18 holes wilt spelen en van welke tees.
  • Je geeft aan of je een qualifying kaart of een oefenronde speelt, je selecteert je marker en begint de ronde.
  • Geen moeilijk rekenwerk meer. Je vult tijdens of na de ronde op je smartphone je scores in en de app doet de rest. De app geeft aan op welke holes je slagen krijgt.
  •  Zodra je de scorekaart hebt ingevoerd, krijgt je marker een berichtje om goedkeuring te geven. De rest gebeurt van zelf. Geen rompslomp meer met stickers en computersystemen. Je ziet direct je nieuwe handicap.
  • De club krijgt een seintje dat je een nieuwe qualifying score hebt ingediend, er is een automatische uitwisseling van scores tussen clubsoftwaresystemen en de app. Zo klopt de administratie altijd.

Alle functies en mogelijkheden van de app werken ook op een tablet of pc. Ga hiervoor naar de webpagina : mijn.golf.nl (https://mijn.golf.nl/login)

Meer informatie is te vinden op golf.nl/app (www.golf.nl/app/ ) of de veel gestelde vragen sectie (http:www.golf.nl/app-faq) .

Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest.
Secretariaat GC De Merwelanden.

 

Opvolging geregeld !!!

Een goede bekende gaat Riet Visser opvolgen.

Anita Monster (shopmedewerker Crayestein) wilde graag een nieuwe uitdaging en heeft ook gesolliciteerd naar de functie van secretariaatsmedewerker bij onze golfclub.

Anita gaat vanaf 17 oktober 2016 alvast meedraaien op het Secretariaat. Zij blijft ook nog één dag in de week in de shop werken.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking met Anita en zijn er zeker van dat het Secretariaat bij haar in goede handen is.

Namens uw bestuur
Marianne de Jong-Nodelijk

ga terug

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag