zomeravondcompetitie 2016

Verstuurd: 08-04-2016 om 13:44:21 uur


 

Lieve mensen,

De eerste wedstrijden van 2016 zijn achter de rug. Dit betekent dat de zomeravondcompetitie, ook bekend als de ZAC, weer gestart is. De eerste heeft afgelopen woensdag 7 april van 16.00 uur tot 18.00 uur plaats gevonden. De opkomst was laag, maar dat was ook niet verwonderlijk daar de weersomstandigheden nu niet om over naar huis te schrijven waren. Maar van nu af aan zal dat alleen maar beter worden, het is lente en de temperatuur loopt op.

Zoals de meesten van jullie weten betaal je de 1ste keer dat je meedoet € 10,- en daarna niets meer, behalve natuurlijk als je wilt genieten van het “ZAC-menu” dat op deze avonden voor een redelijk bedrag geserveerd wordt. Je hoeft na je werk geen boodschappen meer te doen en ook niet te koken. Dus alle tijd om je volledig te concentreren op een golfrondje van 9 holes.

Voor diegenen die nog nooit meegedaan hebben het volgende. Iedereen krijgt bij start een scorekaart van ons. De spelvorm is strokeplay, hetgeen betekent dat je alleen je aantal slagen invult per hole (niet meer dan tien, dan oprapen en 10 noteren). Na afloop lever je je kaart in of zet hem terug in de bak. Wij voeren de scores in en de keer daarna staat jullie kaart weer in de bak met een sticker met de scores van de vorige keer. Nu vul je alleen je score in op de hole die je verbeterd hebt. Als je deze hole niet kan verbeteren, neem je je bal op en vul je dus ook niets in. Ook als je niets hebt verbeterd, altijd je kaart terugzetten, anders heb je de vlg. keer geen kaart.

Wij rekenen weer op jullie, de eerstvolgende ZAC is op 20 april a.s.

Op de website vind je alle nieuwsbrieven, ZAC-spelregels en data. Ook is er nog de papieren wedstrijdkalender (in de shop). Sommige data zijn gewijzigd, dus controleer op de site de wedstrijdkalender, deze klopt wel. Vanaf 8 juni starten we tussen 16.30 en 18.30 uur.

http://merwelanden.prowaregolf.nl of

http://www.gcmerwelanden.nl (alle nieuwsbrieven)

Namens de ABCD-commissie,

Pim Breet

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag