ZAC afsluitingswedstrijd

Verstuurd: 19-10-2015 om 21:00:44 uur

Afsluiting zomeravondcompetitie

Beste golfers,

Gisteren was de afsluitingswedstrijd van de zomeravondcompetitie. Na een behoorlijk koude week was het prima golfweer: bewolkt maar droog, nauwelijks wind en een graad of 13. Onze baan is een plaatje met de vele prachtige herfstkleuren! In deze tijd van het jaar zijn de fairways natuurlijk niet zo droog en daarom mocht er geplaatst worden.

De spelvorm was een 3-bal shotgun-stableford. Voor bijna alle deelnemers was het een verrassing met wie ze waren ingedeeld, maar iedereen was tevreden.

Voor sommige spelers was het best spannend of zij nog een plaats op de ranglijst konden stijgen. Zo werd het in de A-groep stuivertje wisselen tussen Coert Busio en Ken Lam, die lange tijd bovenaan stond, Ian Wallace behield de 3de plaats.

In de B1 stond Noel Kane al een tijd bovenaan, voor de 2de en 3de plaats was zeker nog strijd mogelijk. Uiteindelijk werden Frits Esser en Rob van Es respectievelijk 2de en 3de.

Ook in de B2-categorie lagen veel scores dicht bij elkaar en was het dus spannend wie de winnaars zouden worden. De bokalen zijn gegaan naar Jan de Knecht, Peter van Gool en Mons de Knecht, hier dus een trots echtpaar op de 1ste en 3de plaats.

Gelijktijdig was er de dagwedstrijd.

De prijswinnaars waren: John Udo (37 stablefordpunten), Martijn Haartsen (34), Evelyn Andhyiswara (34), Henk Boogaard (32) en Ada Tijssen (32).

Verder werd gestreden voor de neary op hole 17 en de longest drives op de holes 11 en 14.

Bij de dames is het niemand gelukt met de afslag de bal op de green te leggen. Bij de heren lukte dat wel en was Michel van der Elst het dichtst bij de hole.

De longest drives in de B2-categorie zijn geslagen door Elly Plomp en Ab Versendaal.

In de A-B1 waren dit John Udo en Flora Lam.

De dag werd afgesloten met een soepbuffet.

A.s zaterdag, 24 oktober, is de slotwedstrijd van dit seizoen: een shotgun om 11uur, de spelvorm is “four ball better ball”.

De 31ste is de startwedstrijd van het winterprogramma, hoe het programma zal zijn wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief.

Namens de ABCD-commissie,

Carla Meijer

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag