Wedstrijdcommissie

Verstuurd: 27-09-2017 om 16:16:52 uur

Afgelopen zondag is de greenkeeperswedstrijd weer gespeeld. Op deze foto houdt onze voorzitter Harry v.d. Vossen de envelop met inhoud, waar het allemaal om draait, in de lucht. Die heeft hij even later overhandigd aan Riza. Het is echt geweldig fijn, dat wij de kans hebben van onze waardering blijk te geven voor al het voortreffelijke werk van onze greenkeepers. Voor alle andere foto's verwijs ik u naar onze site.

We kunnen terugkijken op een geweldige dag. Al was het alleen maar om  de weersomstandigheden!!!!! Het aantal deelnemers was wat minder, dan we gewend zijn, maar de opbrengst mocht er zijn. Meer dan 1200 euro. Veel mensen waren op vakantie. Ook greenkeeper Ben. Riza en Jeffrey speelden mee. Onze vierde greenkeeper houdt het bij het onderhouden van de baan, maar zelf ook golfen, nee. Het team, waarin Jeffrey meespeelde, viel net buiten de prijzen. Stephanie Kuijsters, Tiny Verbree, Harold Kreemer en Jeffrey Jansen kwamen binnen met een netto score van 57 strokes. Een mooi resultaat. De 3de prijs ging naar het team met Riza Duz, Ans de Haan, Jannie van Chastelet en Brian Ploeg. en wel met 56 strokes netto. Op de 2de plaats, ook met 56 strokes netto, maar een iets beter resultaat op hole 9 t/m 18, eindigde het team van Loes en Elco Fok met Monique en Rene Vermeulen. Liza en Dick Schalekamp, Trudy de Ruijter en Ron van Westerlaak kwamen er weer eens uit als best spelend team met 55 strokes netto. Volgens Ron was dat voornamelijk te danken aan zijn goede spel, maar daar zet ik toch vraagtekens bij. Je doet het met zijn vieren.

De winnaars hadden een bruto score van 55+11=66 strokes. Het team van Jordy Kuijsters, Bart van Slooten, Jeroen den Dubbelden en Michel van der Elst kwam binnen met 60 strokes bruto. Zij kregen maar 2 strokes mee. 60-2=58. Geen prijs dus, maar wel het best spelende team. Gelukkig viel daar toch een prijs. Jeroen won de Longest Drive. Bij de dames was deze prijs voor Jamie van Dooren. Ik vermeld ook even wie de prijs voor de neary hebben binnen gehaald. Dat waren Marianne van der Vossen en Herman Klarenaar.

Crayestein heeft ons de prijzen geleverd voor een zeer zacht prijsje. De Greenkeepers hebben ons weer verwend met heerlijke hapjes. Waarvoor onze dank. Marianne en ik werden door de greenkeepers verwend met een prachtig boeket.

Ik kijk met plezier terug op deze dag. Tot volgend jaar.

met vriendelijke groet, ook namens Marianne,

Käthe de Vries

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag