Voorronde Handicart

Verstuurd: 04-07-2017 om 09:21:17 uur

Zondag 9 juli 2017 Beste Merwegolfers,

Jazeker, deze keer in één keer de goede dag en datum!

In de vorige nieuwsbrief, schreef ik het al. De dames van de handicart commissie hebben heel wat leuke verrassingen voor jullie in petto.

Ten eerste. Jullie mogen zelf kiezen met wie je deze wedstrijd (greensome) gaat spelen. En, per deelnemer, stort je minimaal € 10 in de pot bij Heleen en Irma. Heb je alleen maar briefjes van € 20 in je portemonnee? Geen probleem. Accepteren ze ook!

Laten wij er in ieder geval voor zorgen dat wij onszelf aan het eind van de dag weer verbazen over de gulheid van iedereen. Gun iedereen, vooral diegenen die minder valide zijn een rondje golf!!!!!

Maar ook de handicart commissie is gul!

Om te beginnen ontvangt iedere deelnemer, als hij of zij het inschrijfgeld heeft betaald, een golfbal én een lootje voor de tombola later op de dag.

Maaaaaaar, als je wilt, kun je na de wedstrijd, nog meer loten kopen. En als ik het goed heb begrepen, zijn er veel mooie prijzen te winnen. Dus als ik jullie was, een hand vol extra loten kopen!

Dit alles voor het goede doel!!!!!!!!!!!

Maar goed, nu terug naar de wedstrijd.

Ik denk dat we het allemaal wel kennen. Een mishit. Ballen die links of rechts de baan uitvliegen. Toppen. Ergernissssss! Nou, wij als handicart commissie gaan jullie helpen. Want voorafgaand aan de wedstrijd, kan ieder team Mulligans kopen!

Per team, kunnen er drie Mulligans gekocht worden voor € 5!!!!!!!! Te gebruiken van tee tot green. Dus, niet op de green!!!! Het moet toch niet veel gekker worden!

En tja, dan is de wedstrijd ineens voorbij. Je drinkt een lekker drankje en krijgt trek.

Crayestein heeft wat dat betreft, met ons meegedacht. En doet een superaanbod aan diegenen die na de wedstrijd een hapje willen eten. Voor € 15 kun je kiezen tussen een portie mosselen of een biefstukje met frites.

Als je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit aangeven bij de inschrijving. Maar je kunt het ook op de dag van de wedstrijd opgeven bij de bar. Jullie moeten dit dan wel zelf bestellen en afrekenen bij de bar.

Beste Merwegolfers, laten we er een feestelijke dag van maken. En ervoor zorgen dat onze minder valide golfers met net zoveel plezier de baan in kunnen als wij.

Oh ja. Nog even dit. Voor diegenen die het in de vorige nieuwsbrief over het hoofd hebben gezien.

Alle leden van GC de Merwelanden mogen meedoen. Ook de jaarkaarthouders, business leden van Crayestein en niet-leden mogen meedoen. Niet-leden betalen een greenfee van € 40 in de shop.

Tot ziens op zondag 9 juli a.s.

Heleen Klijn en Irma Siegers

Namens de Handicart commissie,

Wim Tijssen

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag