Verslag finale regenboogwedstrijd

Verstuurd: 07-07-2016 om 09:28:21 uur

 

Zondag j.l. is de afsluitende regenboog wedstrijd  gespeeld. Om een regenboog te zien heb je regen nodig, wel, die was aan het begin van de wedstrijd ruim aanwezig, samen met enkele onweersklappen was het bijna reden de wedstrijd te staken maar gelukkig waren de onweersbuien van korte duur.

Alle deelnemers konden kiezen van welke kleur tee gespeeld zou worden, echter er waren enkele spelers die, om in aanmerking te komen voor de “overall” klassering, nog een ontbrekende kleur moesten spelen.

Het blijkt toch ingewikkeld te zijn als je niet van je vertrouwde kleur tee kan spelen, het vergt een totaal ander baan management, dit was ook terug te zien in de scores.

Toch waren er enkele top scores, te weten, op de derde plaats Rob de Gooijer met 34 punten, op de tweede plaats Paul Todd met 38 punten en op de eerste plaats Ken Lam eveneens met 38 punten maar een betere tweede negen holes.

 

 

 

Overall winnaars van Regenboog wedstrijden 2016 zijn op de derde plaats Jan de Knecht met 99 punten, tweede plaats Monique Vermeulen met 103 punten en op de eerste plaats Ken Lam met 113 punten.

 

De regenboogwedstrijden 2016 zijn helaas alweer voorbij maar volgend jaar krijgt u allemaal een nieuwe kans en misschien kunt u Ken dan zijn titel ontnemen, maar...... het zal een hele strijd worden.

Graag tot de volgende regenboog wedstrijden in 2017.

Met vriendelijke groet, Gerry Leenen en Hans Kramer.

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag