Koningsdag 2016

Verstuurd: 22-04-2016 om 12:05:01 uur

 

ORANJEWEDSTRIJD 27 april 2016

Hallo beste Merwegolfers.

Het is mij vorig jaar zo goed bevallen in Dordrecht, dat ik echt zin heb om mijn verjaardagsfeestje daar nog een keer te vieren. Maar dan wel bij de GC Mewelanden. Vooral ook omdat jullie mijn verjaardag vieren met een rondje golf. En dat lijkt mij supergaaf!

En weet je wat? Ik zal eens flink in de bus blazen en zorgen dat alle spelers tijdens de wedstrijd een oranjebitter of oranje frisdrank krijgen. Kunnen we gezellig met elkaar toasten. En daarna ga je toch lekker los uit de pols slaan!

Ik golf graag. Onze tuin is namelijk groot genoeg. Dus toen ik van die Oranjewedstrijd (wat een toepasselijke naam zeg) van jullie hoorde, ben ik onmiddellijk in die tuin in training gegaan. Want als Koninklijke Hoogheid wil toch je geen modderfiguur slaan.

Yes! Ik zie het al helemaal voor me. Longest drives voor zowel dames als heren op hole 11 en 14. Neary op hole 17. Het leuke aan deze wedstrijd is, dat je deze keer je eigen team van vier golfvrienden mag formeren. En wat het ook zo gemakkelijk maakt, is dat je net zolang mag slaan totdat de bal in het gaatje ligt. Strokeplay noemen ze dat geloof ik. Lekker veel slaan dus. Dat ligt mij wel.

En eeehhhhh, zouden jullie mij een plezier willen doen en je zoveel en leuk mogelijk in het oranje willen uitdossen? Want volgens mij ligt er voor degene die door een zeer deskundige jury tot “best gekleed” wordt gekozen, ook nog een prijsje klaar.

 

 

Ik weet alleen nog niet zeker of het mij gaat lukken om daadwerkelijk aanwezig te zijn. Maxima heeft namelijk weer eens andere plannen. Die wil met de hele familie naar Zwolle!

Misschien kan ik er stiekum tussenuit piepen. Ik ga in gewoon ergens een heli standby zetten. En via de geheime dienst heb ik al gehoord, dat ik makkelijk op de fairway van hole 10 kan landen. 

 

 

Ik ga in ieder geval ook nog contact met de koks van Crayestein opnemen en vragen jullie na de wedstrijd te verwennen met van die heerlijke hapjes, waarbij je je vingers bijna mee opeet. 

Inschrijven kan ik dus nog niet. Maar weet je wat? Zet mij maar zolang op de reservelijst. Maar jullie moeten wel met heel veel inschrijven hoor! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag