Handicart Commissie

Verstuurd: 15-09-2016 om 20:40:15 uur

  DRINGENDE OPROEP

Voor iedereen die zich nog niet heeft opgegeven voor de HANDICART WEDSTRIJD van zondag 11 september a.s.

Maak het voor minder valide golfers mogelijk om ook een rondje te spelen. Schrijf in voor minimaal € 10 p.p. Heb je alleen maar briefjes van € 20 in je portemonnee? Ook goed. Wij accepteren ieder bedrag dat boven € 10 ligt.

Deze wedstrijd is ook toegankelijk voor niet leden en bedrijfsleden. De niet leden kunnen tegen een gereduceerde greenfee van € 40 meespelen (wel zelf regelen met Crayestein). Voor bedrijfsleden zijn er geen extra kosten. Wel dient iedereen het bovengenoemde inschrijfgeld van € 10 te betalen.

Wat gaat er die dag gebeuren en wat krijg je voor je geld?

Nou om bij het laatste te beginnen. Je krijgt een goed gevoel. Je doet iets voor je medegolfer die het minder makkelijk heeft. Maar je krijgt ook nog een golfballetje en een lot voor de tombola.

Om 12.00 uur sharp, gaan we met z'n allen tegelijk beginnen. Een shotgun dus. En we spelen die dag een greensome. De winnaars gaan op maandag 19 september naar halve finale op Delfland. En de zes beste koppels van Delfland gaan op hun beurt naar de landelijke finale, die op donderdag 6 oktober op Anderstijn wordt gespeeld.

En dan. NIEUW!!!!

Het wordt jullie zo makkelijk gemaakt om te scoren. Want voorafgaand aan de wedstrijd kunnen er bij de wedstrijdtafel drie MULLIGANS gekocht worden!  

Ja, jullie lezen het goed. DRIE MULLIES per team voor € 5. Te gebruiken van tee tot green. Dus let op, niet op de green.

Ik kan het me niet voorstellen, maar voor diegenen die niet precies weten wat dit is, even een uitleg. Heel simpel. Een slechte slag? Dan mag je opnieuw slaan. En dit totdat de drie gekochte mullies op zijn.

Ik voorzie lange rijen wachtenden bij de wedstrijdtafel!

Oh ja, ik heb ook nog even het weer gecheckt. Voorspelling voor zondag. Mooi weer. Afwisselend bewolkt en zonnig, minimaal 21*. Ik zou het wel weten.

Dus, tot zondag a.s.

Namens de Handicart Commissie,

Wim Tijssen

 

P.S., is niet alles goed leesbaar? Klik dan op online lezen.

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag