Bubble cup by Crayestein

Verstuurd: 13-09-2016 om 22:14:59 uur

Hey Merwelander,

Fijn dat we je weer mogen bezoeken in je mailbox. Een tijdje geleden, dat wel, maar alles is weer zoals het behoort te zijn en daarom gaan we hier een beetje promotie maken voor een prachtige golfdag met een traditioneel tintje.

ZONDAG 25 SEPTEMBER 12.00 uur

THE BUBBLE CUP

Vele Merwelanders kunnen het zich vast nog wel herinneren. Die vriendelijke Italianen van het mooie wijnhuis Ca’Vitoria, die ons in de baan verrasten met een bruisende prosecco en heerlijke culinaire hapjes uit de Italiaanse keuken. Salvatore en zijn vrienden moesten om budgetaire redenen met deze aantrekkelijke promoties stoppen. Gelukkig nam Crayestein Golf het stokje over. Henk Kuysters sprak de legendarische woorden:

WE GAAN EROVER HEEN…. en jawel, het bleken geen loze woorden en zo staat er weer enige jaren een traditioneel golf evenement op de wedstrijdkalender. Dit jaar dus op zondag 25 september. Precies  de dag waarop mooi nazomerweer wordt verwacht. Een kwestie van plannen en een heldere vooruitziende blik, zullen we maar zeggen.

Wat mag je allemaal verwachten

Allereerst doe je mee aan een gezellige, leuke en uitdagende golfwedstrijd. De start is exact om 12.00 uur volgens het shotgunprincipe (allemaal tegelijk starten van verschillende holes, zodat we allemaal tegelijk klaar zijn). Je speelt in een team van vier (bij het inschrijven kan je het gewenste team samenstellen). De spelvorm is Texas Scramble Ambrose Strokeplay. Hoe werkt dat? Je slaat alle vier van de tee. Dan kies je de beste positie en vanaf die plek sla je allen een bal richting green en zo gaat dat verder tot de bal uiteindelijk in het gat is verdwenen. De score wordt genoteerd en vol goede moed loop je naar de volgende afslagplaats. Totdat je er met ’n vieren 18 holes op hebt zitten. De scores per hole worden bij elkaar opgeteld en verminderd met het antal handicapslagen dat het team ontvangt en de scorekaart wordt getekend ingeleverd bij de wedstrijdleiding.Het leuke van deze spelvorm is dat iedere speler, ongeacht haar/zijn niveau een spectaculaire bijdrage zal leveren aan de score (die superieure chip, die put van een metertje of 10, et cetera). Maar let op, er zit een klein addertje onder het gras (of onder de fairway, wat jij wilt) en dat is het fenomeen Ambrose. Je bent namelijk als team verplicht om van iedere individuele speler 1 Teeshot te gebruiken. Dat vergt strategisch inzicht. Per team wordt door de wedstrijdleiding een captain aangewezen en die heeft de taak dat allemaal in goede banen te leiden. De wedstrijdleiding kent haar pappenheimers en weet altijd per tem een deskundige, strategisch briljante captain te benoemen.

Wat je nog veel meer kunt verwachten zijn de verrassingen in de baan. Jordy heeft een magnifieke voorraad Cava’s ingeslagen en heeft ook de hand weten te leggen op overheerlijke vleeswaren en kazen. Spaanse lekkernijen die door de koks worden verwerkt in heerlijke hapjes. Smikkelen en smekkelen dus en alles een beetje wegspoelen met een Cava’tje Superior.

 Je vindt de catering tentjes in de buurt van hole 7 en hole 16. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van je golfshots na wat slokjes Cava. De ervaring heeft geleerd dat je een lossere swing krijgt met verbazingwekkende resultaten tot gevolg. En sla je een misser richting nergens, dan heb je drie medespelers die jouw mindere bijdrage kunnen verbeteren. ‘No worries, no pain’ dus.

Na de wedstrijd word je op het terras verwelkomd en staat de band van de dag al klaar om je helemaal in de sfeer te brengen. De Johnny Cash Tribute Band ‘Boys named Sue’ is al behoorlijk ekend en geliefd bij de Merwelanders om het repertoire, vol met good old country songs, die deze band met verve en enthousiasme weet te spelen.

 

Swingen dus op de golfbaan en op het terras. Uiteraard blijven de hapjes op gestage wijze goed doorkomen. Aan de bar en op het terras kan je voor je eigen rekening nog je favoriete drankjes bestellen. Natuurlijk word je uitgenodigd voor een bezoekje aan het dinerbuffet, bestaande uit wederom heerlijk gerechten. Er is ook gezorgd voor een rijkelijk gevulde prijzentafel, zodat de golfprestaties naar behoren zullen worden beloond. Er zijn teamprijzen en individuele prijzen voor bijzondere prestaties zoals neary en longest drive.

Na de prijsuitreiking speelt Boys named Sue nog lekker een tijdje door en zal het nog steeds goed toeven zijn op het terras gezien de temperatuurverwachting (zo’n lekker xwoel zomeravondje).

Al met al zal je weer volop genieten van een mooie, inspirerende dag en dat allemaal bij elkaar voor het vriendelijke tarief van 25,= per persoon.

 

Het Bubble Cup Evenement zal het mooie zomerseizoen in stijl afsluiten.

Je kunt  je inschrijven volgens de gebruikelijke methodes. Als team maar ook als individuele deelnemer. In dat laatste geval word je door de wedstrijdleiding ingedeeld in een leuk, gezellig en goed golfend team.

 

Dus Merwelander, we zien je weer graag aan de wedstrijdtafel. Cayestein Golf heeft alle voorbereidingen getroffen voor een aansprekende golfdag.

Tot Zondag 25 sptember!!!!!

Namens Crayestein Golf en de wedstrijdleiding

Peter van der Ven

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag