British Open

Verstuurd: 23-09-2015 om 17:23:14 uur

Dear Golffriends,

Wat was die dag snel voorbij zeg! En wat is er genoten in het typisch Britse zonnetje. 

Alle deelnemers druppelden zo tussen 09.00/09.30 uur binnen in The Lion's Inn. Iedereen had zo langzamerhand wel trek in een heerlijk British Breakfast. Het met elkaar ontbijten bracht onmddellijk de stemming erin. Teams zaten bij elkaar om de taktiek van deze dag te bespreken.Nog even opwarmen op de driving range of putting green en toen, tegen 12.00 uur, op naar de tee box waar vandaan gestart moest worden. 

Vanaf zo'n uurtje of half vijf, druppelden de eerste teams weer binnen en begonnen, onder het genot van een lekker drankje op het terras, de sterke verhalen over bijna birdies, bijna pars, afzwaaiers, ballen die gingen zwemmen enz. Daarna, fris en fruitig onder de douche vandaan op naar de Fish & Chips. Nou, daar likte (bijna) iedereen zijn/haar vingers bij af! Want beste mensen, dit typisch Britse gerecht eet je met je blote handen. En niet, zoals ik hier en daar zag, met mes en vork.

Bij een wedstrijd horen prijzen. Kevin Greenacre had zijn best gedaan en voor leuke dingen gezorgd. Zo ontvingen bijvoorbeeld de leden van het winnende team, caps met daarop de Engelse vlag, ballen en een wisseltrofee (volgend jaar dus weer voor de wedstrijd inleveren) in de vorm van een kleine uitvoering van een Mini. Deze trofee is ter beschikking gesteld Dubbelsteyn B.V., waarvoor onze dank. Maar er waren ook bretels voor de winnaars van de longest drive (heren) en voor de dames thee/koffiemokken. De poedelprijs, in de vorm van met de Engelse vlag gedecoreerd wc papier was voor het team van Peter v.d. Ham.

Het hoogtepunt van de avond was denk ik wel het door Queen Mum Kathe tot ridder in de Orde van de Evenementen slaan van Peter v.d. Ven. Jarenlang de grote animator van heeeeeeeeeeel veel evenementen. Dank daarvoor Peter.

Tenslotte. Dank aan alle deelnemers. Maar ook aan diegenen waarvan ik heb gehoord dat zij hun vakantie speciaal voor dit evenement hebben uitgesteld. That's the spirit! Wij hopen dat jullie, tezamen met de thuisblijvers van dit dit jaar, in 2016 weer van de partij zijn.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag