ABCDcommissie

Verstuurd: 03-08-2016 om 13:20:43 uur

Beste Mensen,

Als lid van G.C.De Merwelanden, hoef je je nooit te vervelen. Altijd is er wel iets te doen in het weekend. Zowel de competetieve als de recreateve spelers, komen royaal aan hun trekken. Veel spelers zijn beide.

Aanstaande zaterdag wordt de maandbeker gespeeld. Tot donderdag a.s. 14:00u staat de inschrijving nog open. Er is nog plaats!!!!

Op zondag 14 augustus de Greenkeeperswedstrijd, een jaarlijks terugkerend gebeuren. Deze wedstrijd stelt u in de gelegenheid blijk te geven van uw waardering voor de mannen met de groene handjes, die altijd hun uiterste best doen om onze baan er zo goed als mogelijk bij te laten liggen. Dat verhoogt ons aller plezier in het toch wel lastige golfspel. Een leuke, ontspannende spelvorm. n.l. een Texas Scramble Ambrose 4-bal Strokeplay. Het inschrijfgeld is €10 per persoon. Meer mag ook natuurlijk. Alle beetjes helpen. Ik ga u niet proberen te verleiden met geweldige prijzen, het is een fundraising wedstrijd, maar Crayestein v.o.f. zorgt er ieder jaar wel weer voor, dat er toch aardige prijzen te winnen zijn. Meedoen dus. Problemen met de zuil of uw pc? Stuur dan een mailtje naar mij: kjcroese@upcmail.nl

Onze vereniging heeft een zeer groot aantal leden van 50 jaar of ouder. Heeft u als dame een handicap van 28,0 of lager of  als heer maximaal handicap 24,0, grijp dan uw kans om mee te doen aan de Senioren Strokeplay Kampioenschappen op zaterdag 21 en zondag 22 augustus. U speelt dan 2x 18 holes, zonder handicapverrekening. Er is geen cut. 1ste ronde op zaterdag, 2de ronde op zondag. De rondes zijn qualifying. U speelt dus nooit voor Jan met de korte achternaam. O ja, mocht u 49 jaar zijn, maar 50 jaar worden in 2016, kunt u ook meedoen. Geweldig toch!!!

Tot ziens bij deze wedstrijden.

met vriendelijke groet,

Käthe de Vries

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag