ABCD commissie

Verstuurd: 17-08-2016 om 23:41:12 uur

NON ECHTPAREN WEDSTRIJD ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016.

Beste Merwegolfers,

Na mijn eerste nieuwsbrief, heb ik vanwege reacties daarop, begrepen dat e.e.a. voor iedereen niet helemaal duidelijk is. Daarom hieronder in het kort wat er die dag gaat gebeuren.

Het grootste ongeloof zat hem in het inschrijfgeld voor deze wedstrijd. Namelijk € 25. Niet omdat men dit teveel vond, maar omdat men niet kan geloven wat je hiervoor deze dag terugkrijgt.

Om te beginnen speel je die dag met de non echtgenoot/echtgenote waarmee je altijd al eens een rondje hebt willen golfen. Wat wil je nog meer?! En nadat jullie de 18e hole hebben gespeeld, terug naar het clubhuis, waar je onder het genot van drankje met je sterke verhalen op de proppen mag komen. En tijdens die borrel zorgen wij, om de eerste trek te stillen, voor een hartig hapje.

Dan allemaal in bad. En daarna weer okselfris terug naar je non-partner. Om vervolgens met z’n allen aan tafel te gaan en te genieten van een door jou zelf, aan de hand van het menu dat ik in mijn vorige nieuwsbrief heb vermeld, samengesteld driegangen diner. En…………..het eerste drankje aan tafel is voor onze rekening.

Het kan niet op!

Even, zoals eerder aan jullie gemeld, opgeven wat je wilt eten door te reageren op de email. Dat geldt ook voor diegenen die zich al hebben ingeschreven.

Intussen is de band Leo Schellinger & Friends gearriveerd. En zij gaan zorgen voor sfeervolle en lekkere (dans)muziek.

En ja, dit alles voor € 25.

Ik zou het wel weten. Zo snel mogelijk inschrijven.

In de volgende nieuwsbrief, meer details over de wedstrijd.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

P.S., is niet alles lees/zichtbaar, klik dan op online lezen.

 

 

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag