ABCD commissie

Verstuurd: 17-07-2017 om 22:33:12 uur

BREXIT

 

 

Ik had het er al over in de eerste nieuwsbrief m.b.t. ons British Open. En als je nu de Britten vraagt hoe verder, dan trekt iedereen z’n schouders op en zegt, weet ik veel?

De afgelopen dagen, intensief contact gehad met onze premier Rutte, David Cameron, Nigel Farage, Jeremy Corbyn en Boris Johnson.

Niemand die een zinnig woord kon zeggen over onze British Open.  Gaat het wel of niet door? Want ja, we zijn nu wel Europa. Beetje raar wel, toch?

Excuus is misschien wel, dat ik hen allen sprak toen ze “een biertje” aan het drinken waren in hun stamkroeg. D’r kwam eigenlijk geen zinnig woord uit.

 

 

Dan maar naar Queen Elizabeth dacht ik.

 

En dat ging gemakkelijker dan ik dacht. Na wat heen en weer bellen met president Hollande en bondskanselier Merkel en onze koning Alexander, die ik nog goed ken van onze Oranjewedstrijd,  kreeg ik haar mobiele nummer. Ze  nam op me een simpel:  “Yes, the Queen? .  Eerst veel lawaai.  Een kroeg, dacht ik? Kannie waar zijn.  Ja dus. Heel even maar zei ze, want ik versta je niet goed. Maar nadat ik haar over mijn probleem had verteld vroeg of zij mij kon terugbellen, want, wat ik al dacht,  zat inderdaad met haar vrienden aan een pint in haar stamkroeg.

 

En na een dag wachten, ja hoor, Elizabeth aan de telefoon.

Natuurlijk zei ze. Doen die British Open. Wat een leuk initiatief! Iedereen is tegen ons lijkt het wel. Dus GC de Merwelanden heb ik nu al in mijn hart gesloten. En luister, als mijn agenda het toelaat, dan kom ik naar Dordrecht om alle deelnemers persoonlijk welkom te heten.

En eh, vertel eens, hoe zit dat eigenlijk in elkaar, die wedstrijd van jullie.

Nou, heel simpel zei ik. De deelnemers schrijven zich in en voor € 25 heeft men gegarandeerd een superdag. Vanaf 10.00 uur, British Breakfast.

Om 12.00 uur een shotgunstart. En dan je stinkende best doen om in teamverband zo goed mogelijk te scoren.  Na 18 holes weer terug naar het clubhuis. Opfrissen, drankje, hapje en daarna met z’n allen aan de Fish& Chips.

En tijdens dit alles, de prijsuitreiking voor de nummers 1 t/m 3, prijs voor de man en vrouw die zich het best op z’n Brits heeft verkleed, prijs voor neary voor dame en heer op hole 7 en ook voor een dame en heer een prijs voor het “precision shot” op hole 14.

 

“Wow”, zei de Queen. Da’s niet niks! Als ik bij jullie lid was, zou ik het wel weten. DIRECT INSCHRIJVEN

En tja, als de Queen zoiets zegt, dan neem ik aan, dat jullie allemaal in grote getalen gaan inschrijven. Alleen, of met een team dat je zelf samenstelt.

Het wordt weer een mooie dag als u er allemaal bij bent!

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

P.S., als je de afbeeldingen niet kunt zien, klik dan op online lezen.

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag