ABCD commissie

Verstuurd: 12-05-2016 om 00:32:11 uur

 

ECHTPAREN WEDSTRIJD - MAANDAG 16 MEI A.S.

TERRAS PRIETPRAAT

Afgelopen weekend zat ik, super incognito natuurlijk, op het terras bij Crayestein. Ik had overal stiekem afluisterapparatuur laten plaatsen. En gaf, zoals altijd, mijn ogen en oren goed de kost.

 

 

 

Via mijn “oortje” hoorde ik achter mij: ”joh, doe toch niet zo flauw! Voor de non echtparenwedstrijd heb je je al een jaar geleden vastgelegd! En nu we samen kunnen spelen, zit je alleen maar naar die buienradar te staren. Schrijf in. Anders sta ik hier op 2e Pinksterdag in m’n eentje. Nou, en da’s lekker zeg!”.

 

 

Aan de andere kant van het terras hoorde ik zeggen: “het gaat helemaal lukken hoor lieffie. Ik heb de greenkeepers gevraagd om vlak voor het begin van de wedstrijd, in plaats van de normale cups, emmers in te laten graven”. Kan je gewoon niet missen.

 

 

 

 “Ja”, zei zij op haar beurt, “en ik heb hen gevraagd om op iedere tee box richtingaanwijzers te laten plaatsen. Misschien sla je de ballen dan eens een keer recht”.

Toch dacht ik, ik ga hier en daar eens ronselen. En toen ik naar een tafeltje liep, zei zij: ”Hé, ik ken jou. Jij bent toch van de evenementen? Kan je niet eens stoppen met die nieuwsbrieven? Want hoe minder inschrijvingen, des te meer kans hebben wij om een van de prijzen, zoals bijvoorbeeld die vouchers voor de Drentse Golf & Country Club in Zeijerveen te winnen”.

 

 

Kortom, het blijkt, dat iedereen zo zijn reden heeft om mee te doen met de Echtparenwedstrijd van maandag a.s. De wisselbokaal, eeuwige roem door vermelding op het bord in de hal van het clubhuis, een van de andere prijzen of gewoon omdat het leuk is om met je partner te golfen.

 

 

En dat laatste, ja, daar gaat het vooral om. Met je partner een mooie dag beleven. En of je nu in de prijzen valt of niet, gezelligheid staat voorop. En na de wedstrijd, tijdens de after-golf, onder het genot van een drankje en een hapje, napraten over die net niet birdies, waterballen, afzwaaiers enz.

 

 

Trouwens net nog even op de website gekeken. En, ik schrok een beetje.

Als ik kijk naar het aantal deelnemers in 2015 en het aantal inschrijvingen tot op heden, dan vraag ik mij af, waar zijn al die “paren” gebleven die vorig jaar wel meededen? 

Kom op allemaal. Trek de stoute (golf)schoenen aan en doe mee. En kijk terug op weer een geweldig dag met je partner.

 

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag