ABCD commissie

Verstuurd: 09-05-2016 om 23:34:54 uur

Hallo beste Merwegolfers.

Nog een week en dan is het 16 mei! Tweede Pinksterdag.

So what, hoor ik een aantal onder jullie denken. Nou, dat is de dag waar je al het hele jaar samen met je partner naar hebt uitgekeken.

Samen met je lieffie de Crayestein wei in.

                                                                   Samen de echtparenwedstrijd spelen. En samen knokken voor die prachtige wisselbokaal.  En....................... zo mogelijk nog belangrijker, als je wint, de vermelding van jullie namen als winnend  “setje”op het bord in de hal van het clubhuis!

 

  En, vergeet vooral niet wat er in de vorige nieuwsbrief stond. Want naast alle “gewone” prijzen, is er door ieder deelnemend paar, een geweldige extra prijs te winnen. Je scorekaart is namelijk ook een lot! Na de prijsuitreiking, zullen wij uit al deze kaarten, twee gelukkige paren trekken die naar Drente mogen.  

 

De Drentse Golf & Country Club uit Zeijerveen heeft namelijk, om het golfen in het noorden van het land te promoten, twee vouchers, ieder voor 2 personen, ter beschikking gesteld voor een rondje golf op hun prachtige 27 holes wedstrijdbaan. Bij ontvangst een kop thee of koffie met daarbij een huisgemaakte lekkernij en ook nog een overnachting (inclusief ontbijt) in een van hun lodges bij de golfbaan voor 2 personen.

 

 

Ik zou het wel weten. Inschrijven en meedoen dus!

 

Oh ja, en die buienradar? Gewoon vergeten. Geen aandacht aan besteden! Het weer is namelijk altijd goed. Ook als het in het ergste geval zou regenen. Jullie hebben allemaal de prachtigste regenpakken en super paraplu's. Dat alles mag ook wel eens gezien worden! Wij zijn stoere golfers. In weer en wind.

 

Tot ziens op 2e Pinksterdag dus.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag