ABCD commissie

Verstuurd: 06-05-2016 om 00:00:57 uur

Hallo beste Merwegolfers,

 

 

Daar ben ik nog weer even.

 

Iets minder dan een week geleden vierde heel Nederland mijn 49e verjaardag. Was een geweldig feest! En jullie deden dat met een Oranjewedstrijd. Helaas, zoals ik al vermoedde, is het mij niet gelukt om een balletje mee te slaan. Maxima hield mij als een havik in de gaten en had zelfs de AIVD gevraagd mij de hele dag te volgen met een drone! Zodat ik niet kon ontsnappen.

 

 

Plotseling, tegen het eind van de feestelijkheden in Zwolle, zei ze “o.k. ga dan maar even. Maar op tijd weer thuis hoor!". Dus als een speer naar de heli en op naar Crayestein in Dordrecht.

Daar aangekomen, bleek dat de hele baan al verlaten was. En dat klopte ook wel, want toen wij over het clubhuis cirkelden, hoorden wij de gezelligheid van een feestje. Klinkende glazen en heerlijk ruikende hapjes. “Baas” zei mijn piloot, effe een pintje meedrinken daar beneden?" "Goed plan", zei ik. "Zakken met dat ding".  Echter net toen hij de landing inzette, kraakte de boordradio. En ja hoor, het was Maxima. “Alex! Waar ben je? Direct naar huis komen voor het avondeten. Wij zitten al een tijdje in die bus van jou en zijn over een halfuurtje thuis. Opschieten dus!  Dan kan jij de tafels alvast dekken. En oh ja, ik heb wat eters uitgenodigd. Dus wij gaan eerst nog even langs bij de Chinees. Ik heb namelijk geen zin om te koken!”

 

Tja, en zoals jullie weten, moeders wil is wet. Dus direct weer opgestegen en op naar Wassenaar.

 

Ik heb op de terugweg naar Wassenaar ook nog even contact gehad met de wedstrijdcommissie. En die lieten mij weten, dat er binnenkort weer een leuk evenement aan zit te komen. Namelijk de echtparenwedstrijd op maandag 16 mei, 2e Pinksterdag. En ik dacht, zal ik Maxima vragen…………? Maar nee, nee, nee, dat gaat hem niet worden.

 Maar ik zou wel  tegen jullie willen zeggen, massaal inschrijven met je partner. Meedoen! Want naast de gebruikelijke wisselbokaal,de gezelligheid en de andere prijzen zijn er nog twee geweldige prijzen ter beschikking gesteld! Maar daarover in de volgende nieuwsbrief meer.

Dus? Gezellig  op 2e Pinksterdag met z’n tweetjes de wei in.

En, buienradar niet geloven hoor! Het blijkt namelijk iedere keer weer, dat de thuisblijvers en de uitschrijvers ongelijk hadden. En dat alle deelnemers een geweldige dag hadden.

 

Namens de ABCD commissie,

 

W.A. van O.

  ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag