ABCD Commissie

Verstuurd: 27-09-2015 om 18:48:35 uur

Dames en heren,

Vandaag is de traditionele vossenjacht afgesloten nagenietend in het zonnetje op het terras. Ook dit jaar weer was er een grote opkomst, wat weer veel rekenen betekende aan het einde van de wedstrijd voor de wedstrijdleiding.

Voor de wedstrijdleiding begon de dag  aan de tafel met twee van onze jeugdleden (Fabian en Max) als eerste aanmelders . Zoals bij pubers gebruikelijk hadden ze het inschrijven aan een van de moeders overgelaten maar waren vergeten te kijken hoe laat ze precies moesten starten. Ze waren er dus al om 8:30 terwijl ze pas om 11:00 konden starten. Dit heeft ze in ieder geval voldoende tijd gegeven om warm te slaan. Waardoor ze op Hole 1 direct een eagle maakten!!!

De vossen waren dit keer Gert Soetendaal en Cock van As. Zij hebben een mooie score neergezet voor de rest van het veld. Zeker in acht genomen dat de baan zwaar spelen was met zachte fairway en stugge rough.

De scores liepen uiteen, maar als derde zijn Sjoerd de Graaf en Michel Boogers  geëindigd. De eerste en twee plaats was nog spannend, maar met een betere tweede negen hebben Annemarie en Dave Koppelaar nipt Flora en Ken Lam verslagen, waardoor Annemarie en Dave op het bord in de hal komen.

Met de Bubble Cup van volgende week in het vooruitzicht genieten we nog even van de nazomer.

Iedereen bedankt voor het meedoen,
Namens de ABCD Commissie
Coert en Krina.

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag