ABCD Commissie

Verstuurd: 13-09-2015 om 18:36:00 uur

Dames en Heren,

Over twee weken is het zover, dan gaat de jaarlijkse Vossenjacht gaat weer van start. Om precies 9:00 starten de vossen samen met de winnaars van vorig jaar. Dit jaar zijn Henk Kuijsters en Allan Dick de vossen.

Hoe werkt het ook al weer.
De vossen spelen in greensome spelvorm de 18 holes en bepalen de par voor de rest van het veld.
Dus als de vossen op hole 1 een 5 maken, dan is voor de rest hole 1 een par 5 wat dan weer mooi meegenomen is. Maar als ze vervolgens op hole 2 een birdie maken, dan is hole 2 voor de rest ineens een par drie geworden.
Omdat niemand in de wedstrijd weet wat de par is, schrijft iedereen gewoon zijn strokes op. Aan het einde van de ronde kan je in het clubhuis zien wat de vossen gedaan hebben en vervolgens de stableford punten uitrekenen.
Klinkt het te moeilijk, geen zorgen, speel  gewoon met je  greensome partner en schrijf de score op. De rest komt vanzelf goed.

De grootste prijs is natuurlijk vereeuwigd worden op het bord in de hal. Je kan je nog gewoon inschrijven met of zonder partner. Van de wedstrijdcommissie krijg je er dan nog twee flightgenoten bij zodat jullie met zijn vieren achter de vossen aan kunnen.

Namens de ABCD Commissie,
Coert Busio

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag