ABCD commissie

Verstuurd: 14-12-2016 om 00:28:27 uur

 

WINTERWEDSTRIJD 3

ZATERDAG 17 DECEMBER 2016.

Ja ja beste Merwegolfers,

Het blijkt dus, dat de nieuwsbrieven worden gelezen. Want na mijn vorige nieuwsbrief, ontving ik van “wakkere” lezers, de opmerking, waarom er alleen maar Winterkoningen zijn? En geen Winterkoningin.

“Yes” dacht ik. Het is weer gelukt! Toch weer een reden gecreëerd voor een volgend contactmoment.

Natuurlijk gaat er aan het eind van de winterwedstrijden, in maart 2017, een Winterkoning- en Koningin gekroond worden! Die overigens wel in het seizoen 2017/18 hun titel zullen moeten verdedigen.

Op dit moment, op basis van strokeplay, evenals bij de zomeravondcompetitie, leidt bij de dames, Liesbeth Groeneweg. En bij de heren Ken Lam. Nummers twee en drie bij de dames zijn resp., Anja Goedhart en Irma Siegers. En bij de heren, staat Martin Groeneweg op plaats nummer twee en Aart van Ameijden op drie.

Nou beste mensen, aan jullie de taak om hier iets aan te doen! Er hebben zich op dit moment al weer 33 leden ingeschreven. Haast je dus! Want er is ruimte voor maar 48 deelnemers. U heeft tot donderdag 15 december/14.00 uur de tijd om deze uitdaging aan te gaan.

Schrijf in via ProWare. En lukt dat niet, neem dan even contact op met Marianne v.d. Vossen (marianne@pirovast.nl) of met ondergetekende (w.a.tijssen@gmail.com).

En………let op! Ik heb nog even in mijn glazen bol gekeken.

Dus hier volgt “Willems Weerbericht” voor zaterdag 17december a.s. Het wordt geweldig… voor de tijd van het jaar dan. Tja, het is geen zomer, maar het blijft wel droog. Beetje wolken en achter die wolken een lekker zonnetje. Temperatuur, zo tussen de 6 en 8 graden. Dus wat let je? Meedoen!

En je hoeft niet echt vroeg uit je bed. Want we starten pas vanaf 10.30 uur.

Gezellig een rondje spelen. Drankje onderweg en na afloop een hapje namens de ABCD commissie en door jullie,  leuke en sterke verhalen.

Dit alles voor maar € 5.

Kom op. Doe mee. Ik zou het zo geweldig vinden, als we het bordje “VOL” eens zouden kunnen ophangen.

Ik zeg, tot zaterdag a.s.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag