ABCD commissie

Verstuurd: 12-12-2016 om 00:57:41 uur

WINTERWEDSTRIJDEN 2016/17.

ZATERDAG 17 december, wedstrijd nummer 3.

Ha die Merwegolfers,

Jaha, het is alweer bijna Kerst. Maar eerst nog even een winterwedstrijdje afwerken.

De Kerstman is al aan het oefenen. Nu u nog. Uw laatste kans  om in 2016 nog een leuke, en vrijblijvende wedstrijd te spelen. Maar het gaat uiteindelijk toch wel ergens om. Maar daarover later.

Even een terugblik.

Loop ik 16 november jl., na de tweede winterwedstrijd, argeloos naar het clubhuis om getuige te zijn van de prijsuitreiking van winterwedstrijd 2. Komen er ineens veel leden naar mij toe om te zeggen, dat ik echt moet solliciteren. Ik zou talent hebben?!

O.k., zeg ik. Vertel.

Nou, i.p.v. Piet’s weerbericht, denken wij aan Willems weerbericht. Want je voorspelling was helemaal toppie! En ja, toen realiseerde ik mij, dat die wel helemaal uitgekomen waren.

Strakblauwe hemel, zonnetje, winters temperatuurtje en tja………………. sommigen houden er niet van, wel wintergreens, maar met holes zo groot als emmers.

 

O.k., eenmaal op die wintergreen, lijkt het toch wel op een soort flipperspel. Het balletje maakt namelijk de meest onverwachte sprongen. Toch waren er die dag best veel goede flipperaars. Want toen ik even bij Käthe zat en de scores bekeek, viel ik bijna van mijn stoel. Ik zag, dat er een aantal mensen erg goed zijn aan de flipperkast.

Wie dan, hoor ik u denken.

Nou, wat dacht u van Nellie de Koning met  48 stableford punten. En bij de heren, Maurits Doelman met, ja u leest het goed, 55 punten.

En dan, wat ik zeker niet onvermeld wil laten. Er namen die dag 37 leden, tweemaal zoveel als bij wedstrijd nummer 1, deel aan deze wedstrijd! Mijn oproep heeft dus klaarblijkelijk effect gehad! Applaus voor alle deelnemers van die dag.

 

Want het was werkelijk een heerlijke golfdag.

Dus opnieuw. Mensen doe mee! Er zijn nu alweer 24 leden die hebben ingeschreven. En er is maar ruimte voor 48 deelnemers. Dus voor je het weet, vis je achter het net. Blijf in de (zomer) flow en ga niet thuis zitten. Want dan roest je vast. En moet je aan het begin van het zomerseizoen weer alles “fine-tunen”.

Los daarvan. Het is ook nog eens beregezellig! Een lekker drankje door de baan en achteraf, in het clubhuis, een hapje. Ga dus voor de titel Winterkoning of Winterkoning.

En dan, om jullie gerust te stellen. De weersvoorspelling voor 17 december a.s.

Mijn glazen bol zegt:

 

Zoals het er nu naar uitziet, DROOG. Geen zomerse temperatuur. Maar daarom noemen wij het ook winterwedstrijden. Ik denk dat het zo’n 5* gaat worden. Misschien iets warmer nog. Ik hou u op de hoogte. En als het meezit, zomergreens dus. Daar maak ik veel deelnemers blij mee.

Meld je aan via Proware. En als dat niet lukt, even een mailtje naar mij (w.a.tijssen@gmail.com of naar de wedstrijdleiding (marianne@pirovast.nl). Kosten € 5 p.p.

Tot 17 december a.s.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag