ABCD commissie

Verstuurd: 22-11-2016 om 00:33:35 uur

 

 

WINTERWEDSTRIJDEN 2016/17.

Ha die Merwegolfers,

Kunnen jullie je het voorstellen? Ik weet echt niet wat mij overkomt. Al een paar dagen zit ik achter mijn laptop te worstelen, zonder dat er iets leesbaars op papier komt te staan. Een “Writer’s Block”misschien? Kom op zeg, zei Ada. Doe effe normaal. Ook al heb je hetzelfde grijze haar, je bent Jan Siebelink niet hoor!

 

Gewoon duim in je mond en zuigen maar, dan komt het vanzelf.

Zo gezegd, zo gedaan dus. En inmiddels is mijn duim een halve centimeter langer, maar nog voor geen centimeter inspiratie.

Alhoewel, ik zou natuurlijk kunnen beginnen met te schrijven, dat de eerste van de serie van zes winterwedstrijden erop zit. En dat er op zondag 13 november 19 deelnemers waren.

Jazeker, 19 deelnemers!!

Dat moet toch beter kunnen mensen! Lekker doorballen in de winter. Niet qualifying. Wel in wedstrijdvorm. Tegelijk een training voor de zomer dus.  Ja, misschien knaagt het na de wedstrijd aan je als je niet zo goed scoort. Want dat verschijnt natuurlijk wel gewoon in het Algemeen Klassement. Maar desondanks, raad ik jullie aan, jullie stokken uit het vet halen en gewoon doorspelen. De hele winter.

Ik zou ook kunnen schrijven over de vele leuke dingen van de winterwedstrijden.

Bijvoorbeeld. Je speelt die dag gezellig  eens een keer met andere flightgenoten dan je gewoonlijk doet. Hoe verrassend en leuk kan dat zijn. Maar, dat is nog niet alles!

Door de baan, gezellig bij een knetterend vuurtje, bieden wij  jullie een kop lekkere chocolademelk, of als je wilt, een Schrobbelaertje aan.

             

En dan, na hole 18, op naar hole 19. Daar heeft de keukenbrigade van Crayestein intussen een lekker hapje voor jullie gemaakt. Drankje erbij en…….de prijsuitreiking kan beginnen.

          

Ik zou natuurlijk nog wat kunnen schrijven over de resultaten van de spelers van die dag.

Nou. Ik kan je zeggen, de spanning stijgt. Daar komt de wedstrijdleiding met de bekende papiertjes in hun hand. Wie zijn de winnaars van deze dag? Want, ook al viel het weer die dag best mee, de baancondities waren toch wel wat anders dan ongeveer een maand geleden, toen we nog in korte broek en polo door de baan stapten. Weet u nog?

Nou, de dagwinnaars van deze eerste wedstrijd waren Nellie de Koning bij de dames, met 34 stableford punten. En bij de heren was dat Ken Lam met 38 punten.

Dames/punten                                   Heren/punten

1: Nellie de Koning/34                     1: Ken Lam/38

2: Irma Siegers/31                            2: Cees Verduijn/36

3:Liesbeth Groeneweg/31               3: Aart van Ameijden/35

En dit is dus momenteel ook de stand in het Algemeen Klassement.

Nou, daar hebben wij natuurlijk allemaal een diepe buiging voor gemaakt.

Wat een mooie scores! Trouwens, chapeau voor alle deelnemers hoor! Want zij waren er alle 19 toch maar.

Nog vijf wedstrijden te gaan en dan weten we wie onze winterkoning en koningin zijn.

Ik zou kunnen schrijven, dat één van jullie dat zou kunnen zijn. Maar dan moet je natuurlijk wel meedoen.

Grijp je kans dus! Jij kan het ook nog worden. Schrijf in via Pro Ware!  We staan op dit moment op 15 deelnemers. Dus laten we het aantal van 19 spelers bij de eerste winterwedstrijd overtreffen.

Tenslotte zou ik jullie ook nog iets kunnen vertellen over de weersverwachting t/m komend weekend. Een niet onbelangrijk detail. Toch?????

Want aan het weer gaat het niet liggen hoor. De medicijnmannen van het KNMI hebben beloofd, althans dat hoorde ik net, dat vanaf woensdag a.s. de temperaturen zullen stijgen en dat er voorlopig geen regen gaat vallen. Ze hadden het zelfs over een zonnetje!

Nou zeg, is het mij al schrijvend toch gelukt een paar, hopelijk motiverende woorden op papier te krijgen.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag