ABCD commissie

Verstuurd: 24-08-2016 om 01:52:28 uur

 

 

NON ECHTPAREN WEDSTRIJD 28 AUGUSTUS 2016

Hallo beste Merwegolfers,

Nog vijf nachtjes slapen en dan is het zover. Je mag een rondje golfen met jouw non partner keuze!

 

Ontbijtje en dan zo snel mogelijk naar de golfbaan om, met of zonder cadeautje, naar je non partner op te zoeken.

En daarna, na een aantal kopjes koffie, op naar de de tee box waar je die dag moet beginnen.

Met kriebels in je buik begin je de wedstrijd. We spelen die dag een greensome stableford. Dus beide spelers slaan af en gaan daarna verder met de naar hun inzicht, best liggende bal.

En ja hoor, ik hoor het direct al. "Ach meissie. Ik zal vragen of de greenkeepers die holes volgende keer iets groter willen maken".

 

Of, "ach jochie, gewoon in de herhaling. Niet iedere bal zal vandaag  toch out of bounce vliegen. De volgende vliegt echt recht hoor. En anders nemen we een duik".

 En dan na 18 holes zit het er helaas weer op. De tijd vliegt! Dus richting hole 19.  En daar, onder het genot van een drankje, sterke verhalen ophangen over de net niet birdies, pars of bijna holes in one. Prachtig allemaal dat visserslatijn. 

En wij, de ABCD commissie, zorgen tijdens deze sterke verhalen voor een lekker hapje om de eerste trek een beetje te stillen.

 

Vervolgens gaan we met z’n allen in bad. Om daarna, okselfris, je non partner weer op te zoeken en te gaan genieten van een heerlijk diner.

 

En eenmaal aan tafel gezeten, bieden wij jullie ook nog het eerste drankje aan.

Tijdens de maaltijd zullen wij overgaan tot het uitreiken van de prijzen. Waaronder deze keer een wisseltrofee voor het team dat als eerste  is geëindigd.

Een echte high five.

Overigens,  wijzen wij erop, dat diegenen die nog niet hun menukeuze hebben doorgegeven, dit VÓÓR woensdag 24 augustus  tot  24.00 uur moeten doen. Want anders wordt het een broodje kroket of een soepje.

Dus heb je nog geen keuze doorgegeven, reageeer dan op deze email.

Maar, dat is nog niet alles.

Wij hebben ook gezorgd voor life music. Leo Schellinger and friends gaan zorgen voor de muziek. En zij gaan iedereen verleiden tot een dansje om deze avond af te sluiten.

Dit allemaal voor € 25!

Tenslotte.

Als je nog twijfelt? Wel of niet meedoen? Ik zou direct inschrijven. Het weer wordt in ieder geval fantastisch!  Daar hebben wij in overleg met de weergoden voor gezorgd.

En heb je geen partner kunnen vinden, schrijf dan toch in. Wij proberen dan een blind date voor je te regelen. Maar, het kan helaas zo  zijn dat, wij er niet in slagen om een geschikte partner voor je te vinden.

M.a.w., als je zelf nog een leuke nog echtgenoot/echtgenote weet, ga er dan voor! Gewoon vragen. En je zult zien, voor je het weet speel je zondag a.s. mee.

Namens de ABCD commissie,

Wim Tijssen

 

 

 

 

 

 

 

 

ga terug

 Naam
slotwedstrijd 29-10-2017.jpgslotwedstrijd 29-10-2017.jpg

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag