Heren maandag

Verstuurd: 07-12-2016 om 11:20:43 uur

 

Heren maandag,

Het is alweer bijna zo ver, maandag 19 december hebben wij onze geheel verzorgde slotwestrijd. Om 11.00 uur starten wij met een shotgun wedstrijd, met na afloop gratis drank, een bitterballetje en een drie-gangen menu inclusief een wijntje! Ook hebben wij een prijsuitreiking van de afgelopen weken en natuurlijk eren wij Jan de Koe, de onbetwiste winnaar van de wisselbokaal. En wat gaat dit allemaal kosten? Niets voor degenen die minimaal 8 westrijden heeft meegdaan aan de wisselbokaal wedstrijden op maandag. Heb je minder dan 8 wedstrijden meegedaan, geen probleem want dan betaal je het verschil in wedstrijden maal Eur. 3,00. Heb je bijvoorbeeld 6 keer meegedaan dat betaal je Eur 6,00. Heb je nog nooit meegedaan dan ben je natuurlijk toch welkom, maar dan betaal je Eur 24,00, nog steeds een koopje voor wat je er allemaal voor krijgt. Voor de goede orde: de wedstrijden om de winterbokaal tellen niet mee, die tellen mee voor de feestelijke viering van de winterkampioen welke plaats vindt op eind maart.

Voor deze wedstrijd is inschrijven verplicht en vermeld svp als je ergens allergisch voor bent, want ook daar wordt rekening meegehouden.

Namens de herencie,

Piet van Putten

PS  Het eten en de borrel is ook gratis voor de leden die ons verlaten hebben en wel aan bovenstaande voorwaarden voldoen. Als deze oud-leden ook aan de shotgun wedstrijden willen medoen dan kost dat Eur 25,00 per persoon.

ga terug

 

 Het programma van de heren op de maandagen in 2017 vindt u onder "Wedstrijden" en vervolgens bij "Heren Maandag" !!

 

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag