HEREN 2015

Verstuurd: 06-12-2015 om 21:27:04 uur

Mannen,

Over twee weken is het zo ver! Shotgun bitterballen, drank, eten, het kan niet op! Het enige wat je moet doen is INSCHRIJVEN! Natuurlijk kan je nog twee weken wachten, maar het kan ook vanavond al. Altijd gemakkelijk voor de wedstrijdcommissie om ruim van te voren te weten hoeveel spelers er mee doen, kunnen met de keuken overleggen hoe wij deze culinaire avond gaan invullen.

Zoals ik vorige keer al schreef zijn wij met de wintercompetitie begonnen en de stand kan je wekelijks aflezen op de site van GCMerwelanden. Nu is het de afgelopen weken een beetje nat geweest dus diegenen die boven aan staan zijn niet bang voor een spatje regen, maar morgen is het kurk droog met zelfs een (waterig) zonnetje. Alle reden om weer de laarsen uit het vet te halen om weer de wei in te gaan. Wij starten vanaf 10.00 uur en je kunt telefonisch inschrijven tot 11.00 uur.

En dan nog het volgende: de afsluitende WINTERWEDSTRIJD is niet op maandag 28 maart, maar op maandag 21 maart d.i.v. de paasdagen. Als laatste nog een kleine rectificatie, Natuurlijk spelen wij volgend seizoen een leary op hole 2 en niet een neary, zoals abusievelijk is aangegeven.

Als laatste kan ik jullie mededelen dat wij in de persoon van Jan Smulders een zeer geschikte kandidaat hebben gevonden om onze Daan op te volgen binnen de herencommssie. Jan gaat vanaf 1 januari meedraaien in ons team.

Namens de herencommissie,

Piet van Putten

ga terug

 

 Het programma van de heren op de maandagen in 2017 vindt u onder "Wedstrijden" en vervolgens bij "Heren Maandag" !!

 

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag