HEREN 2015

Verstuurd: 17-11-2015 om 22:08:39 uur

Heren,

Het zomerseizoen hebben wij 2 november afgesloten met de bijbehorende shotgun, bitterballen en happy hour (voor sommigen onder ons een happy half an hour). De wisselbokaal is gewonnen door Bart van Slooten met op de tweede plaats Jan de Knecht en op de derde plaats Dick van Chastelet (altijd terug te vinden in de top 3). De wisselbokaal wordt uitgereikt tijdens de slotwedstrijd op 21 december 2015. Traditioneel spelen wij dan een Texas Scramble over 9 of 18 holes, afhankelijk van het weer. Bij de indeling zullen wij de bekende long hitters verdelen over de verschillende flights, zodat wij lekker snel door de baan kunnen. Na afloop van de wedstrijd gaat de tap open en deze sluit pas als de laatste golfer huiswaarts keert! Natuurlijk hebben wij ook onze traditionele captains dinner en prijsuitreiking over de maanden november en december. Zoals bekend is deelname aan deze dag gratis, mits je ten minste 8 keer aan de wisselbokaalwedstrijden hebt meegespeeld. Voor iedere deelname minder dan 8 betaal je € 2,50. Dus heb je slechts 5 keer meegedaan dan betaal je in dit geval 3 keer € 2,50 is € 7,50 voor de hele dag en dat is nog steeds een koopje! Als je nu al wilt weten hoeveel je moet betalen surf dan even naar de website van GCMerwelanden onder de subpagina standen, dan kun je gelijk zien op welke plaats je geëindigd bent en hoeveel keer je aan de wisselbokaal hebt deelgenomen. Voor deze wedstrijd is inschrijven verplicht en mocht je op o.e.a. reden niet kunnen inschrijven dan is een telefoontje naar 06.51 51 83 61 voldoende.

Op 9 november zijn wij gestart met de winterwedstrijden. Anders dan andere jaren starten wij gewoon om 10 uur en is telefonisch inschrijven mogelijk tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Nieuw voor de winterperiode is dat er wordt gestreden om de winterbokaal. Net als bij de wisselbokaal in de qualifying periode geldt dat in de non-qualifying periode de beste 8 scores meetellen voor het eindklassement. Op 28 maart wordt de beker uitgereikt tijdens de afsluitende wedstrijd, gevolgd door wat drankjes en een etentje. Ook hierbij geldt dat het etentje gratis is als er ten minste 8 keer is meegedaan. Bij minder keren deelname geldt een gelijke verrekening als hierboven uitgelegd. Op de website van GCMerwelanden onder de subpagina "standen" wordt de tussenstand weergegeven.

Wat verandert er nog meer in 2016? Dat is in de eerste plaats de ballen voor de wekelijkse winnaars. De commissie is overleg met Crayestein over een betere kwaliteit bal. Zodra bekend is welke bal het wordt laten wij dit jullie weten, maar eerst maken wij natuurlijk ons oude voorraadje Spalding ballen op. In 2016 komen de longest drive op hole 10 en 14 te vervallen. In plaats daarvan wordt er een leary gespeeld op hole 3. (Dichtst bij de vlag na 2 slagen).

Het inschrijfsysteem dat wij op maandag hanteren is: komen, inschrijven en indelen in de eerst volgende flight. Een enkele keer krijgen wij het verzoek om met Jantje, Pietje en Klaassie te spelen. Geen probleem!, met dien verstande dat de eerste die zich meldt voor deze flight ook het inschrijfgeld van de overige flightgenoten betaalt. Dus niet € 3,00, die je meegekregen hebt van moeder de vrouw, maar gewoon € 9,00 voor de hele flight. Hoe dit onderling wordt verrekend is voor de verantwoordelijkheid van de inschrijver.

Oh ja, mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, reageer dan niet op deze e-mail met een reply, maar mail dit naar aputten@chello.nl . (Een reply komt niet bij de verzender maar komt in het systeem van GCMerwelanden).

Namens de herencie,

Piet van Putten

 

ga terug

 

 Het programma van de heren op de maandagen in 2017 vindt u onder "Wedstrijden" en vervolgens bij "Heren Maandag" !!

 

Klik voor onze facebook pagina

Klik op een afbeelding voor een vergroting of om naar de fotogalerij te gaan

 

 

 
 
Halloween
 
ZAC 2017
 
Greenkeeperswedstrijd
 
Commissiedag